Workshop tekstbord maken volwassenen

Sorteren op:

Bike Me muursticker. Eenvoudig aan te brengen op muur, deur of tekstbord. In verschillende kleuren beschikbaar. Afmetingen beschikbaar: 40x60cm, 55x90cm, 80x120cm, 110x180cm
€24,95
Muursticker Bismillah. Eenvoudig aan te brengen op muur of deur. In verschillende kleuren beschikbaar. Afmeting: 55cm x 120cm of 110cm x 240cm
€34,95
Muursticker Bismillah. Eenvoudig aan te brengen op muur of deur. In verschillende kleuren beschikbaar. Afmeting: 100cm x 42cm.
€29,95
Afmeting 30cm x 30cm Geen fietsen plaatsen sticker is geschikt voor uw winkelruit of bedrijf.
€19,95
Sticker 'memories'. Een tekst om bij stil te staan...
€24,95
Maak je eetkamer net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Aan onze tafel'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€39,95
Muursticker tekst voor de babykamer. De tekst I love you, to the moon and back geeft elke keer een glimlach op je gezicht als je het leest, net als het boekje. Maak de sticker persoonlijk en voeg een naam toe voor maar €5.
€19,95
De muursticker voor de badkamer. De muurstickertekst maakt nog even duidelijk wat de badkamer regels ook alweer waren. Deze tekststicker is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in verschillende kleuren en maten.
€39,95
Muursticker met een mooie tekst om elke dag weer fris er tegen aan te gaan. Whatever the problem, be part of the solution. De muursticker kan op alle gladde ondergronden, dus als deursticker of spiegelsticker. Of op kantoor.
€19,95
De muursticker om je elke dag ene positief gevoel te geven. Be your own kind of Beautiful. Je kan je eigen tekst toevoegen (bijv. bedrijfsnaam) In verschillende maten en grote te verkrijgen.
€19,95
De muursticker Life is too short to wear boring clothes is echt voor de modegek. Kan als muursticker, maar ook als deursticker of spiegelsticker.
€19,95
Herken je dat... Je wilt melk halen en dan... Muursticker Champagne. Oh no! I bought Champagne instead of milk.... again. De muursticker kan op alle gladde ondergronden, dus als deursticker of spiegelsticker. Of op kantoor.
€19,95
Muursticker Chocolate is the answer. Chocolade is het antwoord, wat maakt de vraag nog uit... Chocolate is the answer, who cares what the question is.
€19,95
Muursticker Family tree voor op de muur. De muursticker is eenvoudig aan te brengen. In verschillende maten en grote te verkrijgen.
€19,95
Woordenwolk met de belangrijkste woorden die je hoop geven. Deze muursticker gebaseerd op het geloof kan eenvoudig op de muur aangebracht worden. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Bid, Liefde, Geloof, Dank, Kracht, Vrede, Geluk, Vertrouwen e...
€19,95
Muursticker tekststicker met de tekst: Go left
€24,95
Hakuna Matata voor op de muur. De muursticker is eenvoudig aan te brengen. In verschillende maten en grote te verkrijgen.
€19,95
Geef je slaapkamer de tekst I wonder. Deze muursticker is eenvoudig aan te brengen. Diverse maten en kleuren beschikbaar. I wonder, but I don't want to know. - Sixto Rodriguez
€19,95
Maak je huis net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Knuffel'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€29,95
Heb je ook een saaie muur bij je koffiemachine? Met deze muursticker maak je van een effen muur een mooie koffiemuur.
€19,95
Muursticker laundry room. Leuke muurtekst met wassymbolen. De sticker voor op de waskamer. De sticker is verkrijgbaar in klein, middel en groot. De maten staan hieronder. In verschillende kleuren beschikbaar.
€24,95
Maak je keukenmuur leuk met deze leuke muurstickertekst. In 2 maten te verkrijgen.
€29,95
Muursticker tekststicker met de tekst: Listen to your heart
€24,95
Maak je huis net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Magisch bed'. Het herinnert jou elke avond weer aan wat je ook alweer had moeten dien die dag. Leuk voor in de slaapkamer.
€19,95

Wat houdt de tekstbord workshop in:

Iedere deelnemer kiest voorafgaand aan de workshop een tekst uit, een kleur krijtverf voor het bord van 40cm x 60cm en dan nog de kleur van de sticker. Daarna kan iedereen lekker aan de slag.

 

Wat is er nodig van alle deelnemers voor aanvang van de workshop:

1) De keuze voor de tekst. Deze is kiesbaar via de link http://www.versierendoejezo.nl/stickers/teksten

2) Dan hoor ik graag welke kleur een ieder als idee heeft voor de verf. Dit vraag ik altijd na ivm de keuze voor de kleur van de sticker, een zilveren sticker valt bv weg op een grijze achtergrond ed en zo kan ik nog vooraf van advies zijn. De kleur van het bord kan tijdens de workshop nog gewijzigd worden, dat is geen probleem.

3) De kleur van de sticker in wit of zwart. 

Kleur van het tekstbord.

Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren krijtverf. 

 

Werkzaamheden:

Na het schilderen, gaat iedereen haar sticker pellen, dan de sticker voorzien van een transfer sticker, dan de sticker van het schutvel halen en dan vervolgens deze op een bord plakken. Een echte workshop voor zowel beginnende workshoppers als gevorderden waarbij de gezelligheid centraal staat.

 

Workshop is inclusief:

* MDF bord van 40x 60 cm

* Gebruik van ecologische krijtverf

* Sticker in gewenste sticker kleur

* transferfolie voor het overzetten van uw sticker op uw bord

* koffie / thee & lekkers

* gebruik van de pelmaterialen

   & heel veel gezelligheid.

 

Onze workshoplocatie:

Onze workshop ruimte bevindt zich in de Waarderpolder in Haarlem aan de Bingerweg 18a.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x