Workshops voor iedereen!

Elke workshop is uniek omdat iedereen kan kiezen voor een eigen inhoud, ga je altijd met een uniek product naar huis. 

We bieden diverse workshops aan:

*) SCHADUWLAMP WORKSHOP: Met zelfklevend vinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Dit wordt 'gepeld' en aan de binnenzijde op de lampenkap geplakt. Een mystiek en hartverwarmend effect geeft dit als het licht gaat branden. 

*) TEKSTBORD WORKSHOP: Met zelfklevend vinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Tijdens de workshop wordt gestart met het schilderen van het bord in ecologische krijtverf. Daarna wordt de tekst 'gepeld' en op het bord geplakt. Door de diverse teksten en kleuren een echt eigen geheel.

*) HERINNERINGPOT WORKSHOP: Met zelfklevend vinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Dit wordt 'gepeld' en aan de buitenzijde op de glazen pot geplakt. De pot  kun je zelf vullen met koekjes maar ook met bijzondere geschreven tekstjes. Elk jaar een paar erin en de mooiste herinneringen worden bewaard voor het leven. 

*) T_SHIRT OF SCHORT BEDRUKKEN WORKSHOP: Met textielvinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Dit wordt 'gepeld' en aan de buitenzijde op het textiel aangebracht. Dit gaan we vervolgens persen. Een prachtig ontwerp en uniek kleding stuk om mee naar huis te nemen. 

*) KLOK MAKEN WORKSHOP: Voor de klok kan ontwerp gekozen worden en wordt vooraf aan de workshop gesneden. Dit wordt tijdens de workshop gepeld en voorzien van transferfolie waarna dit vervolgens op de klok ondergrond wordt aangebracht. Zo weet je altijd hoe laat het is!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x