Workshops voor iedereen!

Sorteer op:

Op zoek naar het mooiste bord met de mooiste spreuk...? Dan moet je hem zelf maken tijdens de workshop tekstbord maken! Je kies een tekst, wij snijden deze, dan ga jij hem 'pellen' en daarna zetten we hem over op je net geschilderde bord.
€30,00
Op zoek naar de meest sfeervolle lamp die je je kan voorstellen...? Dan moet je hem zelf maken tijdens de workshop schaduwlamp maken! Je kies een tekst, wij snijden deze, dan ga jij hem 'pellen' en daarna zet je hem aan de binnenzijde van de lampenkap.
€30,00
Voor een super creatief kinderfeestje of partijtje kan je bij versierendoejezo terecht voor een eigen naambord. Met verf, stickers in je eigen kleur, je eigen naam en andere materialen maak je een super stoer bord voor je kamer.
€15,00
Op zoek naar het mooiste bord met de mooiste spreuk...? Dan moet je hem zelf maken tijdens met het doe-het-zelf workshop pakket! Je kies een tekst, wij snijden deze, dan ga jij hem 'pellen' en daarna zet jij hem over op je net geschilderde bord.
€19,95

Elke workshop is uniek omdat iedereen kan kiezen voor een eigen inhoud, ga je altijd met een uniek product naar huis. 

We bieden diverse workshops aan:

*) Een schaduwlamp maken. Met zelfklevend vinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Dit wordt 'gepeld' en aan de binnenzijde op de lampenkap geplakt. Een mystiek en hartverwarmend effect geeft dit als het licht gaat branden. 

*) Een tekstbord maken. Met zelfklevend vinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Tijdens de workshop wordt gestart met het schilderen van het bord in ecologische krijtverf. Daarna wordt de tekst 'gepeld' en op het bord geplakt. Door de diverse teksten en kleuren een echt eigen geheel.

*) Een herinnering pot maken. Met zelfklevend vinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Dit wordt 'gepeld' en aan de buitenzijde op de glazen pot geplakt. De pot  kun je zelf vullen met koekjes maar ook met bijzondere geschreven tekstjes. Elk jaar een paar erin en de mooiste herinneringen worden bewaard voor het leven. 

*) Een t-shirt of schort bedrukken. Met textielvinyl wordt er een onderwerp gekozen en vooraf aan de workshop gesneden.  Dit wordt 'gepeld' en aan de buitenzijde op het textiel aangebracht. Dit gaan we vervolgens persen. Een prachtig ontwerp en uniek kleding stuk om mee naar huis te nemen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x