Buiten

Sorteren op:

Metalen zware opener met de tekst Open Here. Afmeting 8x3x7cm
€8,50
Sale
Vuurbal met laser uitgesneden vogels, roestkleur. Geeft een prachtig effect in de avond. Material: MetaalFormaat: 57,5x57,5x66,0 cm
Gewicht: 10.78 Kg
€249,95 €234,95
Deze opvallende, zeskantige stalen vuurschaal van Esschert Design is versierd met een laser gesneden decoratief patroon waardoor je de vlammen kunt zien dansen. Het is een geweldige aanvulling op je tuin of terras en zal je buiten leefruimte vullen met sf
€99,95
Vuurschaal laser cut rond. Deze ronde vuurschaal is voorzien van laser uitgesneden patronen en zorgt hierdoor voor een betoverend vuur.
€125,00
Ronde vuurschaal voorzien van houtopslag in de voet. Deze vuurschaal heeft een tijdloos design en is een blikvanger op ieder terras.
€150,00
Gerecycled" metalen vuurschaal maat XL. Doordat deze vuurschaal met de hand is vervaardigd uit staal van oude vaten en autowrakken is iedere schaal uniek. Voorzien van handgrepen en standaard.
€250,00
"Gerecycled" metalen vuurschaal maat M. Doordat deze vuurschaal met de hand is vervaardigd uit staal van oude vaten en autowrakken is iedere schaal uniek.Voorzien van handgrepen en standaard.
€150,00
Gerecycled" metalen vuurschaal maat M. Doordat deze vuurschaal met de hand is vervaardigd uit staal van oude vaten en autowrakken is iedere schaal uniek.Voorzien van handgrepen en standaard.
€150,00
Gerecycled" metalen vuurschaal maat L. Doordat deze vuurschaal met de hand is vervaardigd uit staal van oude vaten en autowrakken is iedere schaal uniek. Voorzien van handgrepen en standaard.
€180,00
Gerecycled" metalen vuurschaal maat S. Doordat deze vuurschaal met de hand is vervaardigd uit staal van oude vaten en autowrakken is iedere schaal uniek.Voorzien van handgrepen en standaard.
€110,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x