Rechthoekige tekstborden

Sorteer op:

Sale
Zet je geboortekaart, foto of andere afbeelding op dit mooie retro hart (ca 18cmx18cm)
De afbeelding kan verstuurd worden naar klantenservice@versierendoejezo.nl ovv uw ordernummer.
€15,95 €9,95
Wilhelmus van Nassouwe, ons vaderland lied. En hoe mooi klinkt het als we het allemaal samen zingen. Speciaal omdat het bijna koningsdag is hebben we deze mooie tekst extra in het zonnetje gezet. Uiteraard te bestellen in de kleur oranje.
€44,95
Stuur ons een mail naar klantenservice@versierendoejezo.nl met je wens, dan maken wij een ontwerp voor jouw op maat gemaakte tekstbord. Afmeting: 40cm x 60cm
€44,95
Iedere goede praktijk verdient een mooi tekstbord. Dit tekstbord spreekt voor zich. Afmeting: 40cm x 60cm
€39,95
Voor elke lieve moeder, dit hotel mama tekstbord. Je kan Hotel mama ook vervangen door Hotel...
€39,95
Het kraamcadeau voor een jongetje. Helemaal op maat gemaakt. Beschikbaar in verschillende kleuren. De kleuren vind je hieronder. Ook al losse sticker te verkrijgen.
€39,95
Het kraamcadeau voor een meisje. Helemaal op maat gemaakt. Beschikbaar in verschillende kleuren. De kleuren vind je hieronder. Ook al losse sticker te verkrijgen.
€39,95
Speciaal voor Santpoorters. We hebben deze muursticker/tekstbord ontworpen met de input van vele Santpoorters. Als Santpoorter is deze muursticker een versiering aan de wand en als oud Santpoorter een mooie herinnering. Met de zandhaas en ruïne van B...
€19,95
Schattig tekstbord van een olifant met het kinderliedje: "Olifantje in het bos...". Het bord wordt met 2 olifantjes en bewegende oogjes geleverd.
€39,95
Het tekstbord voor de echte eter. De bekende uitspraak van Julia Child: People who love to eat are always the best people. Eventueel met eigen naam onderaan.
€34,95
Het tekstbord voor de echte wijnliefhebber. Leuk als cadeau of om zelf in je wijnbar te zetten.
€39,95
Voor elke lieve opa & oma (of opa/oma), dit tekstbord opa en oma is het leukste cadeautje. Het bord is 40cm x 60cm
€39,95
Maak je eigen woordenwolk op bord. Vul de tekst in die je graag wilt hebben. Hoe vaker hetzelfde woord voor komt, hoe groter het woord in de wolk wordt. Als je bijvoorbeeld 'Genieten' groot wilt, dan vul je bij de tekst dit in: Genieten Genieten Ge...
€39,95
Speciaal voor Santpoorters. We hebben deze muursticker of tekstbord ontworpen met de input van vele Santpoorters. Als Santpoorter is deze muursticker een versiering aan de wand en als oud Santpoorter een mooie herinnering.
€19,95
Op maat beplakte tekstborden. De tekstborden worden met de hand gemaakt, beplakt en mooi ingepakt. Standaard maat is 40cm x 60cm. Kan ook met eigen tekst.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x