WC en Badkamer muursticker

Sorteer op:

Muursticker tekststicker met de tekst: A day without laughter is a day waisted
€24,95
Muursticker tekststicker met de tekst: Niets is meer waard dan de dag van vandaag.
€24,95
Maak je eetkamer net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Aan onze tafel'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€39,95
Sticker 'Op de wc krijg je de tijd'. Om een glimlach bij je wc bezoekers te ontlokken, kan je ze best naar het kleinste kamertje laten gaan met deze sticker als ontvangst.
€24,95
Maak je keukenmuur leuk met deze leuke muurstickertekst. In 2 maten te verkrijgen.
€29,95
Een bijzondere muursticker, deze sticker over 'Mijn kinderen'. Hij is in diverse maten en kleuren te bestellen. Op aanvraag kan de tekst verandert worden. Let op dit is alleen de sticker.
€29,95
De muursticker voor op de wc. De uitspraak: People who wash hands are always the cleanest people. Deze tekststicker is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Je kan ook je eigen tekst onde...
€34,95
Muursticker kattenpootjes. Kattenpootjes zijn ca 4cm x 4cm. 28 stuks.
€19,95
Maak je gang net even iets mooier met deze muursticker op maat. De muursticker 'groet'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€24,95
Deze prachtige oude Ierse zegening zal je een behouden vaart wensen. An Old Irish Blessing is in verschillende maten en kleuren beschikbaar._x000D__x000D_
An Old Irish Blessing_x000D_
May the road rise up to meet you._x000D_
May the wind always be at your
€19,95
Maak je eetkamer net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Aan onze tafel'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€39,95
Maak je huis net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Welkom'. Verwelkom iedereen in je huis.
€24,95
Maak je huis net even iets leuker met deze Friese muursticker op maat. De muursticker 'Yn dit hûs'
€19,95
Geef je slaapkamer je eigen tekst of deze Dreams tekst. Deze muursticker wordt op maat gemaakt voor jou.
€17,95
Maak je huis net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Knuffel'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€29,95
Maak je huis net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Vandaag'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€29,95
Voor alle knappe mensen van deze wereld (ook voor de spiegel). Standaard hebben wij de maten medium (55cm x 70cm) en groot (110cm x 140cm). In verschillende kleuren beschikbaar.
€29,95
Geef je slaapkamer de tekst I wonder. Deze muursticker is eenvoudig aan te brengen. Diverse maten en kleuren beschikbaar. I wonder, but I don't want to know. - Sixto Rodriguez
€19,95
Leuke feitjes voor op de wc muur. Standaard hebben wij de maten medium (55cm x 55cm) en groot (110cm x 110cm). In verschillende kleuren beschikbaar.
€44,95
Toiletsticker gluurder. De sticker voor je wc. Eenvoudig aan te brengen op een toiletdeur. Standaard hebben wij de maten klein (11cm x 15cm), medium (22cm x 30cm) en groot (44cm x 60cm)
€6,95
Muursticker voor het toilet. If you sprinkle when you tinkle be a sweetie and wipe the seatie.
€29,95
Maak je wasruimte net even iets mooier met deze leuke muurtekst. The laudry room. De muursticker voor de wasruimte is 45cm x 45cm
€14,95
De muursticker voor de badkamer. De muurstickertekst maakt nog even duidelijk wat de badkamer regels ook alweer waren. Deze tekststicker is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in verschillende kleuren en maten.
€39,95
toiletsticker hoge nood. De sticker voor je wc.
€6,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x