Trapstickers

Sorteer op:

In dit huis... Een klassieker reeds in het straatbeeld maar ook aan te passen naar eigen stijl. De trapsticker 'In dit huis...'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€34,95
Life is special, enjoy it, one step, at a time
€24,95
Geef je trap een gave look met deze trapsticker. Lees het iedere keer weer als je naar boven loopt. Love, live, laugh, dream, believe, imagine, faith, courage, hope en Happiness. Geschikt voor 10 treden (of meer).
€34,95
Erg grappige muursticker of trapsticker van muizen. Eenvoudig aan te brengen. De sticker bevat 12 muizen en 3 muizengaten. Totale stickervel is 27cm x 85cm.
€19,95
Geef je trap een gave look met deze trapsticker. Lees het iedere keer weer als je naar boven loopt. Every journey begins with just a single step. Geschikt voor 9 treden of meer. De woorden zijn 13cm hoog. De sticker is in verschillende kleuren.
€34,95
Maak je huis net even iets leuker met deze Friese muursticker op maat. De muursticker 'Yn dit hûs'
€19,95
Maak je huis net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Welkom'. Verwelkom iedereen in je huis.
€24,95
Maak je huis net even iets leuker met deze muursticker op maat. De muursticker 'Vandaag'. Het herinnert jou elke dag weer aan de voor jouw belangrijke zaken.
€29,95
Trapsticker in de kleuren van de regenboog. De laatste regel kan aangepast worden.
€79,95
Versier je trap met een mooie trapsticker. Eenvoudig aan te brengen op iedere trap. Wil jij je eigen tekst op je trap, neem dan contact met ons op. De stickers zijn in verschillende kleuren beschikbaar.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x