Meubelstickers

Sorteer op:

Muursticker kattenpootjes. Kattenpootjes zijn ca 4cm x 4cm. 7 stuks.
€4,95
Autosticker No Kids. Leuk als geintje of op jouw auto. Kan gemaakt worden in verschillende maten of kleuren. Voor een t-shirt met dit, mail naar klantenservice@versierendoejezo.nl
€12,95
Maak je laptop stoer met deze silhouette van Heisenberg. In 1 pakje zitten 2 stickers. Afmeting 8cm x 7,5cm
€4,95
Super handig om te weten welk kledingstuk waar ligt. Eenvougig aan te brengen. Met iconen, dus ook leuk voor kinderen. De stickers hebben een lengte tussen de 27cm en 32cm en de hoogte is 8,5cm.
€9,95
Sale
Feest met champagne. Maak van een saai blad een super gaaf blad met deze sticker.Er kan gekozen worden in diverse kleuren en maten én eigen jaartal. (Let op: exclusief dienblad)
€19,95 €9,95
De muursticker voor de echte wijn liefhebber Deze tekststicker is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in verschillende kleuren en maten.
€19,95
Sale
Geef je glazen potten, bakjes en andere opbergspullen een label zodat je nooit meer hoeft te zoeken. Met deze 36 krijtbord / schoolbord etiketten kan je makkelijk de tekst veranderen als je iets anders opbergt. De stickers zijn eenvoudig te plakken.
€12,95 €9,95
De muursticker driehoeken. Driehoeken zijn ca 3cm. in diverse kleuren beschikbaar
€9,95
Muursticker laundry room. Leuke muurtekst met wassymbolen. De sticker voor op de waskamer. De sticker is verkrijgbaar in klein, middel en groot. De maten staan hieronder. In verschillende kleuren beschikbaar.
€24,95
Maak je deur net iets mooier met deze deurstickers. Maak hieronder je keuze voor de teksten/kamers. Het gekozen lettertype is ideaal om je deuren een tekst te geven. Hoogte van de letters is ca 3 - 5 cm, afhankelijk van de lussen van de letters.
€5,95
De muursticker met Chinese tekens voor faith, hope en love. Een prachtige uitspraak van de belangrijkste dingen in het leven. "Faith Hope Love" muursticker is eenvoudig aan te brengen, zowel horizontaal als verticaal.
€19,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve sticker van de Dutch polo society. Eenvoudig aan te brengen.
€10,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve krullende sticker. Eenvoudig aan te brengen. Voeg een naam toe om het echt persoonlijk te maken.
€9,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve sticker met Franse lelie. Eenvoudig aan te brengen. Voeg een naam toe om het echt persoonlijk te maken.
€10,95
De muursticker voor echte jongens. Je eigen naam en een prachtig vliegtuig als muursticker. Deze sticker is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in verschillende kleuren en maten.
€19,95
Sale
Samen rondom de lekkernijen. Dat doe je met deze "geniet" sticker. Gezellig avondje komt er weer aan en dan mag dit snoepblad zeker niet ontbreken. Er kan gekozen worden in diverse kleuren en maten én eigen tekst. (Let op: exclusief dienblad)
€19,95 €14,95
Sale
Geef je glazen potten, bakjes en andere opbergspullen een label zodat je nooit meer hoeft te zoeken. Met deze 36 krijtbord / schoolbord etiketten kan je makkelijk de tekst veranderen als je iets anders opbergt. De stickers zijn eenvoudig te plakken.
€12,95 €9,95
De muursticker Life is too short to wear boring clothes is echt voor de modegek. Kan als muursticker, maar ook als deursticker of spiegelsticker.
€19,95
Versier de kinderkamer met een leuke muursticker waar de kinderen ook op kunnen krijten. Dit piratenschip is makkelijk op de muur aan te brengen maar kan ook eventueel op een kast of deur.
Het piratenschip is ca 60cm hoog.
€19,95
Versier de kinderkamer met een leuke muursticker waar de kinderen ook op kunnen krijten. Deze paddenstoel is makkelijk op de muur aan te brengen maar kan ook eventueel op een kast of deur.
De grote paddenstoel is ca 45cm hoog.
€19,95
Versier de kinderkamer met een leuke muursticker waar de kinderen ook op kunnen krijten. Deze luchtballon is makkelijk op de muur aan te brengen maar kan ook eventueel op een kast of deur.
De luchtballon is ca 65cm hoog.
€19,95
Hier kan je je eigen tekst maken. Kies het aantal letters, het lettertype dat je wilt en de kleur van de sticker.

Heb je een speciaal lettertype dat er niet tussen staat of meerdere lettertypes door elkaar heen? Mail ons dan om een prijs op te vra...
€5,95
Speciaal voor de kat. No dogs allowed.
€8,95
Sale
Wanneer het donker wordt zitten ze al op hun stek...:3 uilen op een tak bij volle maan.

Afmetingen: 58cm x 20cm
€14,95 €9,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x