Maak zelf tekststicker

Sorteer op:

Maak je eigen plaatsnaamsticker. Afmeting 70cm x 20cm
Voer je eigen plaatsnaam in.
€14,95
Afmeting 80(b) x 27(h)
€29,95
Wilhelmus van Nassouwe, ons vaderland lied. En hoe mooi klinkt het als we het allemaal samen zingen. Speciaal omdat het bijna koningsdag is hebben we deze mooie tekst extra in het zonnetje gezet. Uiteraard te bestellen in de kleur oranje.
€44,95
Geef je muur jouw eigen hart met jouw familie/gezinsnaam in het midden. Of gebruik de tekst die er al in staat. Deze komt in 2 maten. Mocht je aanpassingen willen, neem dan contact met ons op via klantenservice@versierendoejezo.nl
€34,95
Geveltekst Anno xxxx
€29,95
Geef je slaapkamer je eigen tekst of deze Dreams tekst. Deze muursticker wordt op maat gemaakt voor jou.
€17,95
Hier kan je je eigen tekst maken. Kies het aantal letters, het lettertype dat je wilt en de kleur van de sticker.

Heb je een speciaal lettertype dat er niet tussen staat of meerdere lettertypes door elkaar heen? Mail ons dan om een prijs op te vra...
€5,95
Maak je deur net iets mooier met dit huisnummer. Vul hieronder de maat en het huisnummer in. De nummers zijn ca 7cm hoog.
€5,95
Maak je deur net iets mooier met deze deurstickers. Maak hieronder je keuze voor de teksten/kamers. Het gekozen lettertype is ideaal om je deuren een tekst te geven. Hoogte van de letters is ca 3 - 5 cm, afhankelijk van de lussen van de letters.
€5,95
Maak je deur net iets mooier met deze deurstickers. Maak hieronder je keuze voor de familienaam. Het gekozen lettertype is ideaal om je deuren een tekst te geven. Hoogte van de letters is ca 3 - 5 cm, afhankelijk van de lussen van de letters.
€5,95
Bedanken kan op vele manieren. Geef iemand naast een bos bloemen ook een vaas met een boodschap. Je kan het helemaal zelf bepalen. Exclusief vaas. De glassticker is eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder.
€7,95
Het leukste cadeau voor een nieuw huis, moederdag of om iemand op een originele manier te bedanken. De cadeaubon kan vanaf €5 besteld worden.
€0,00
Maak je eigen woordenwolk. Vul de tekst in die je graag wilt hebben. Hoe vaker hetzelfde woord voor komt, hoe groter het woord in de wolk wordt. Als je bijvoorbeeld 'Genieten' groot wilt, dan vul je bij de tekst dit in: Genieten Genieten Genieten L...
€24,95
Kliko Huisnummersticker. Ideaal voor de vuilnisbakken Vul hieronder de maat en het huisnummer in.
De cijfers zijn 20cm hoog
€9,95
Speciaal voor Santpoorters. We hebben deze muursticker of tekstbord ontworpen met de input van vele Santpoorters. Als Santpoorter is deze muursticker een versiering aan de wand en als oud Santpoorter een mooie herinnering.
€19,95
Speciaal voor Santpoorters. We hebben deze muursticker/tekstbord ontworpen met de input van vele Santpoorters. Als Santpoorter is deze muursticker een versiering aan de wand en als oud Santpoorter een mooie herinnering. Met de zandhaas en ruïne van B...
€19,95
Deze stoere surfer hoort op een echte jongenskamer of surfgek. De sticker kan geleverd worden in 2 kleuren of in 1 kleur. De sticker is eenvoudig aan te brengen op een muur of deur. Voeg je naam toe om hem echt persoonlijk te maken.
€19,95
Sale
Feest met champagne. Maak van een saai blad een super gaaf blad met deze sticker.Er kan gekozen worden in diverse kleuren en maten én eigen jaartal. (Let op: exclusief dienblad)
€19,95 €9,95
De muursticker om je elke dag ene positief gevoel te geven. Be your own kind of Beautiful. Je kan je eigen tekst toevoegen (bijv. bedrijfsnaam) In verschillende maten en grote te verkrijgen.
€19,95
Het kraamcadeau voor een meisje. Helemaal op maat gemaakt. Beschikbaar in verschillende kleuren. De kleuren vind je hieronder. Ook al losse sticker te verkrijgen.
€39,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Blijvend in ons hart" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder. Exclusief vaas.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Voor altijd in ons hart" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder.. Exclusief vaas.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Voor altijd bij ons" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder. Exclusief vaas.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Dit lichtje schijnt voor jou" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder. Exclusief vaas.
€7,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x