Glassticker

Sorteer op:

Last van inbrekers, boeven en ander gespuis... misschien helpt deze sticker tegen de inbrekers.
€14,95
Heb je binnenkort een feestje, bruiloft of een etentje? Dan is dit een leuke toevoeging op je glas. Lippen en snorren. Per verpakking 10 lippen (6cm x 2,3cm) en 10 snorren (7cm x 2cm). Glasstickers voor feestjes
€4,94
Super leuke kleine stickers (transparant met zwart) die je eenvoudig kan plakken op glazen, waxine lichthouders of andere glazen voorwerpen. 1 set bestaat uit 6 stickervellen met meer dan 20 stickers per vel. De vellen zijn 10cm x 15,3cm
€4,95
Laat de mensen achter je weten dat je een baby aan boord hebt. Met de sticker Baby in car rijden mensen achter je een stuk voorzichtiger. Afmeting van de stickers zijn: baby 13cm x 9cm en de tekst: 8cm x 3,5cm. Eenvoudig en snel aan te brengen.
€7,95
Bedanken kan op vele manieren. Geef iemand naast een bos bloemen ook een vaas met een boodschap. Je kan het helemaal zelf bepalen. Exclusief vaas. De glassticker is eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Voor altijd in onze gedachten" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder. Exclusief vaas.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Dit lichtje schijnt voor jou" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder. Exclusief vaas.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Voor altijd bij ons" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder. Exclusief vaas.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Voor altijd in ons hart" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder.. Exclusief vaas.
€7,95
Afscheid nemen is zwaar. Geef jouw gedachte van jouw dierbare een mooie plek. Deze glassticker met de tekst "Blijvend in ons hart" kan je geheel personaliseren en eenvoudig aanbrengen op een glazen vaas of cilinder. Exclusief vaas.
€7,95
Geef je saaie glazen snoeppot een mooi decoratieve sticker. Eenvoudig aan te brengen. Voeg een naam toe om het echt persoonlijk te maken.
€9,95
Sale
Geef je glazen potten, bakjes en andere opbergspullen een label zodat je nooit meer hoeft te zoeken. Met deze 36 krijtbord / schoolbord etiketten kan je makkelijk de tekst veranderen als je iets anders opbergt. De stickers zijn eenvoudig te plakken.
€12,95 €9,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve sticker van de Dutch polo society. Eenvoudig aan te brengen.
€10,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve sticker van Holland. Eenvoudig aan te brengen.
€14,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve sticker van London. Eenvoudig aan te brengen.
€17,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve sticker met Franse lelie. Eenvoudig aan te brengen. Voeg een naam toe om het echt persoonlijk te maken.
€10,95
Geef je saaie glazen vaas of pot een mooi decoratieve krullende sticker. Eenvoudig aan te brengen. Voeg een naam toe om het echt persoonlijk te maken.
€9,95
Leuke Amsterdamse huisjes op statische folie. Eenvoudig op ramen aan te brengen en te verplaatsen. Ook leuk voor winkelpuien met de feestdagen in het vooruitzicht. Kan op beide kanten tegen het raam geplakt worden.
€19,95
Pimp je meubels, vazen en veel meer met deze Classic Home labelsticker.
€7,95
Hier kan je je eigen tekst maken. Kies het aantal letters, het lettertype dat je wilt en de kleur van de sticker.

Heb je een speciaal lettertype dat er niet tussen staat of meerdere lettertypes door elkaar heen? Mail ons dan om een prijs op te vra...
€5,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x