Tekststickers voor op de muur

Sorteren op:

Geef je slaapkamer je eigen tekst of deze Dreams tekst. Deze muursticker wordt op maat gemaakt voor jou.
€17,95
Voor alle knappe mensen van deze wereld (ook voor de spiegel). Standaard hebben wij de maten medium (55cm x 70cm) en groot (110cm x 140cm). In verschillende kleuren beschikbaar.
€29,95
Muursticker 'No Place Like Home'. Wat fijn thuis komen bij deze fijne sticker voor in je huis aan je muur of op je deur. Man of vrouw, jongen of meisje, iedereen voelt zich toch thuis bij deze tekst?
€21,50
Geef je muur wat extra body met deze pakkende tekst Dancing in the rain. Afmeting: 24,1cm x 37,5cm
€21,50
Muursticker met lelies. Met de tekst Life is a flower for which love is the honey. De muursticker is eenvoudig aan te brengen op een gladde ondergrond. Afmetingen zijn 97cm x 135cm
€24,95
Voyage de la France zegt al genoeg. Deze strakke muursticker met tekst is voor de echte dromer en romanticus. De Eiffeltoren op je muur geeft een mooi uitzicht. De muursticker is circa 100cm x 90cm
€19,95
Geef je kamer of slaapkamer een nieuwe frisse look met deze gave bakfiets met bloemen en de tekst " All you need is love". De sticker is eenvoudig aan te brengen. Afmeting is circa 100cm x 70cm.
€19,95
Speciaal voor boven je bed. Deze muursticker Droom zacht past in iedere slaapkamer met een muur die net iets mooier gemaakt kan worden. In verschillende maten en grote te verkrijgen.
€24,95
De sticker voor in de keuken. Nooit meer boodschappen vergeten. De vintage muursticker met krijtbord is geschikt voor vlakke ondergronden. Geplakt is de sticker 62cm hoog en 67cm breed.
€24,95
De sticker voor slaapkamers waar niet veel geslapen wordt. Of kinderkamers waar 's ochtends vroeg al druk gespeeld wordt. Sleeping is boring muursticker is eenvoudig aan te brengen en komt in verschillende kleuren en maten.
€14,95
Muursticker LOVE. Deze Tekststicker kan eenvoudig aangebracht worden op muren, deuren en andere gladde onderlagen. De sticker kan gekozen worden in diverse kleuren en maten.
€19,95
Muursticker steigerend paard met naam. Super leuke muursticker voor een baby, jongen of meiden kamer. De tekst kan aangepast worden naar eigen ontwerp. Lettertypes vind je hieronder
€19,95
Naamsticker met een andere kleur grote letter. Maak een mooie combinatie van kleuren om je naam op de muur te plaatsen.
€29,95
Trapsticker in de kleuren van de regenboog. De laatste regel kan aangepast worden.
€79,95
Amsterdam Skyline muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Rotterdam Skyline muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Utrecht Skyline muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Den Haag Skyline Muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Barcelona Skyline Muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Madrid Skyline Muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Brussel Skyline Muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Antwerpen Skyline Muursticker. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren beschikbaar. Afmetingen 55cm x 155cm
€44,95
Gent Skyline Muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Stockholm Skyline Muursticker. Super gave sticker die echt een ode geeft aan de plaats van je keuze. Eenvoudig aan te brengen op de muur. In verschillende kleuren en maten beschikbaar.
€44,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x