Verzenden & retourneren

Verzenden

Kosten van verzenden: NL is bij de meeste producten ca €5,85 en ca België €9,-

Wij verzenden onze producten meestal binnen 48 uur nadat de betaling is bevestigd. Voor levering kunt u van 5 tot 7 werkdagen uitgaan. Wij zijn hier afhankelijk van de leversnelheid van PostNL. In Nederland is dit meestal binnen 2 dagen en in België circa 7 tot 10 dagen.

Eigen ontwerpen kunnen iets later dan gebruikelijk worden geleverd. Wij zullen echter ons best doen om ook deze muurstickers zo snel mogelijk te leveren.

Houd er rekening mee dat wij geen invloed op de levertijden van pakketten hebben, hiervoor zijn wij afhankelijk van PostNL.

Wij zijn er om u te helpen. Als u vragen hebt, kunt u te allen tijde contact opnemen via email [email protected] 


Retourneren


Versierendoejezo! biedt op maat gemaakte en ontwerpen naar uw wensen en voorkeuren. Voor op maat gemaakte producten, accepteren wij geen retouren of een geld-terug garantie voor producten die correct aan u zijn geleverd als zijnde het juiste artikel, de juiste kleur en de opgegeven grootte specificaties. Deze aankopen zijn definitief en kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Mochten wij u echter onverhoopt een verkeerd product toesturen (verkeerd artikel, foute grootte of verkeerde kleur), stuur ons dan een e-mail binnen 5 dagen na ontvangst van uw product aan: [email protected] waarin u uw naam, ordernummer en beschrijving van het probleem vermeldt. Na ontvangst van uw e-mail, zullen wij uw retour beoordelen en u spoedig berichten over hoe de zending eventueel te retourneren met daarbij terugkeer Versierendoejezo! biedt op maat gemaakte en niet-aangepaste ontwerpen. Voor op maat gemaakte producten, accepteren wij geen rendement of probleem restituties voor producten die met succes zijn aan u geleverd in het juiste product stijl, kleur en grootte specificaties. Deze verkopen zijn definitief en kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Mochten wij u onverhoopt een verkeerd product toesturen (verkeerd artikel, verkeerde grootte of andere kleur), stuur dan een e-mail binnen 5 dagen na ontvangst van uw product aan: [email protected] en vermeldt uw naam, ordernummer en beschrijving van het probleem. Na ontvangst van uw e-mail, zullen wij uw probleem beoordelen en u eventuele retourinstructies doen toekomen. Indien van toepassing, zullen wij u voorzien van een retourlabel. Gelieve ons te adviseren of u alsnog het juiste artikel wilt ontvangen of uw geld terug. U dient het product in een uitstekende staat te verzenden.

Versierendoejezo! behoudt het recht om terugbetaling te weigeren indien het product niet in een perfecte staat wordt teruggezonden. Als het product wat wij ontvangen beschadigd is, sturen wij u een kennisgeving van de bevestiging of weigeren wij uw retour.

Versierendoejezo! betaalt retourkosten alleen in gevallen van fout opgestuurde producten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x