Verzenden & retourneren

Verzenden

Kosten van verzenden: NL is bij de meeste producten ca €6 en ca België €9,-

Wij verzenden onze producten meestal binnen 48 uur nadat de betaling is bevestigd. Voor levering kunt u van 5 tot 7 werkdagen uitgaan. Wij zijn hier afhankelijk van de leversnelheid van PostNL. In Nederland is dit meestal binnen 2 dagen en in België circa 7 tot 10 dagen.

Eigen ontwerpen kunnen iets later dan gebruikelijk worden geleverd. Wij zullen echter ons best doen om ook deze muurstickers zo snel mogelijk te leveren.

Houd er rekening mee dat wij geen invloed op de levertijden van pakketten hebben, hiervoor zijn wij afhankelijk van PostNL.

Wij zijn er om u te helpen. Als u vragen hebt, kunt u te allen tijde contact opnemen via email [email protected] 


Retourneren


Versierendoejezo! biedt op maat gemaakte en ontwerpen naar uw wensen en voorkeuren. Voor op maat gemaakte producten, accepteren wij geen retouren of een geld-terug garantie voor producten die correct aan u zijn geleverd als zijnde het juiste artikel, de juiste kleur en de opgegeven grootte specificaties. Deze aankopen zijn definitief en kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Mochten wij u echter onverhoopt een verkeerd product toesturen (verkeerd artikel, foute grootte of verkeerde kleur), stuur ons dan een e-mail binnen 5 dagen na ontvangst van uw product aan: [email protected] waarin u uw naam, ordernummer en beschrijving van het probleem vermeldt. Na ontvangst van uw e-mail, zullen wij uw retour beoordelen en u spoedig berichten over hoe de zending eventueel te retourneren met daarbij terugkeer Versierendoejezo! biedt op maat gemaakte en niet-aangepaste ontwerpen. Voor op maat gemaakte producten, accepteren wij geen rendement of probleem restituties voor producten die met succes zijn aan u geleverd in het juiste product stijl, kleur en grootte specificaties. Deze verkopen zijn definitief en kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Mochten wij u onverhoopt een verkeerd product toesturen (verkeerd artikel, verkeerde grootte of andere kleur), stuur dan een e-mail binnen 5 dagen na ontvangst van uw product aan: [email protected] en vermeldt uw naam, ordernummer en beschrijving van het probleem. Na ontvangst van uw e-mail, zullen wij uw probleem beoordelen en u eventuele retourinstructies doen toekomen. Indien van toepassing, zullen wij u voorzien van een retourlabel. Gelieve ons te adviseren of u alsnog het juiste artikel wilt ontvangen of uw geld terug. U dient het product in een uitstekende staat te verzenden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Versierendoejezo! betaalt retourkosten alleen in gevallen van fout opgestuurde producten.

Bij levering van producten:

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.
 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier of door middel van een ander communicatiemiddel zoals per e-mail. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
 4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.
 5. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 6. Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Bij levering van diensten:

 1. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.
 2. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping

 1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
 2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.
 3. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.
 4. De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door de ondernemer niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.

Uitsluiting herroepingsrecht

 1. De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor producten zoals omschreven in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
 2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
  • die door de ondernemer tot stand zijn aangebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • die snel kunnen bederven of verouderen;
  • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  • voor losse kranten en tijdschriften;
  • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
  • voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
 3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:
  • betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;
  • waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;
  • betreffende weddenschappen en loterijen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x