Roommates

Sorteren op:

Muursticker 'No Place Like Home'. Wat fijn thuis komen bij deze fijne sticker voor in je huis aan je muur of op je deur. Man of vrouw, jongen of meisje, iedereen voelt zich toch thuis bij deze tekst?
€21,50
Sale -7%
Maak je jongenskamer af met deze stoere sportstickers. Zwart - Makkelijk aanbrengen - Makkelijk verwijderbaar
€21,50 €19,95
Geef je badkamer de zeeuitstraling met deze muurstickers van schelpen
€21,50

RoomMates Decor, opgericht in 2006 als een divisie van York Wallcoverings, is de grootste fabrikant van muurstickers en decoratieve peel & stick-producten in Noord-Amerika. Wat oorspronkelijk begon met een handvol behang en stickers die zijn ontworpen om bij bestaande ontwerpen te passen, is snel uitgegroeid tot een enorme productcatalogus met muurstickers, wandpanelen, behang, muurschilderingen en meer!

WAT MAAKT KAMERMATEN DECOR ZO SPECIAAL, VRAAG JE?
Het is simpel: kwaliteit is onze eerste prioriteit. Onze muurstickers zijn toegewijd aan het bieden van de beste service en het grootste assortiment aan ontwerpen en ondergaan regelmatig strenge tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen en aan onze hoge prestatienormen. We streven er ook naar om onze prijzen laag te houden, zodat onze producten betaalbaar zijn voor elk budget. En tot slot zijn we van mening dat de functionaliteit en stijl van onze ontwerpen ze ideaal maken voor iedereen, van kinderen tot tieners en volwassenen.

We zijn nog niet klaar!

RoomMates Decor is meer dan alleen muurstickers. Onze ontwerp- en productontwikkelingsteams zetten zich in om wereldwijd snel, leuk en betaalbaar interieur te creëren. RoomMates Decor biedt momenteel decoratieoplossingen voor thuis, op kantoor, op kantoor en meer. Naast onze muurstickerprogramma's omvatten onze huisdecorlijnen stencils, locker-skins, laptopslijtage, groeigrafieken, planken, spiegels, klokken, 3D-muurkunst en randen met meer onderweg. Onze lijnen omvatten droog uitwisbare en magnetische canvasborden, en borden met beide kwaliteiten om u de meest FUNctionele muurkunst ooit te bieden.

RoomMates Decor HQ is gestationeerd in York, PA, in het historische fabrieksgebouw van York Wallcoverings.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x