Global Affairs

Sorteer op:

Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een rode koe. Kleur roze, rood en blauw. Babyslab met naam.
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een zeilbootje. Kleurrood, zwart en groen. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Sale
Global affairs Ballet slinger

Lengte. ca 120 cm

Global Affairs is een FairTrade organisatie die de werkomstandigheden bij de leveranciers op de voet volgt. Alle producten worden gemaakt in kleinschalige en plaatselijke projecten.
€9,95 €12,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een vogel. Kleur roze, rood en aqua. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een olifant Kleur geel rood en blauw. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een ufo. Kleur groen, rood en blauw. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een hartje. Kleur roze, rood en wit Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een tulp Kleur geel, roze, rood en blauw. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een raket Kleur groen, rood en blauw. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een ster. Kleur geel, oranje en blauw. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een kroon Kleur roze, geel en groen. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een gele koe Kleur geel, blauw en rood. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Sale
Sinterklaas vilt slinger

Lengte. ca 120 cm

Global Affairs is een FairTrade organisatie die de werkomstandigheden bij de leveranciers op de voet volgt. Alle producten worden gemaakt in kleinschalige en plaatselijke projecten.
€9,95 €5,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een vlinder. Kleur groen, paars, rood en roze Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een eekhoorn. Kleur groen, roze en rood. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een molen Kleur geel, rood en blauw. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een lieveheersbeestje Kleur groen, roze en geel Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Deze originele slab bedrukken wij met een naam. Deze slab heeft een bootje. Kleur groen, rood en blauw. Babyslab met naam. (De naam komt op het onderste stuk)
€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x