Little company

Sorteer op:

Sale
Nu in de aanbieding!!! Little Company slaapzak (Combi Sleeper) met de kleur Roze is ideaal voor je baby/peuter (1-4jaar). Het is een 4 seizoenenslaapzak. Mouwen zijn afritsbaar en heeft een binnenzak en buitenzak.
€99,99 €84,95
Sale
Nu in de aanbieding!!! Little Company slaapzak (Solo Sleeper) met de kleur blauw en wit is ideaal voor je baby / dreumes. Mouwen zijn afritsbaar.
€44,99 €35,95
Sale
Nu in de aanbieding!!! Little Company slaapzak (Solo Sleeper) met verschillende kleuren en dieren is ideaal voor je baby / dreumes. Mouwen zijn afritsbaar.
€47,95 €38,95
Met meer dan 15 jaar ervaring weet Little Company wat jij als ouder nodig hebt om je kleintje een goede nachtrust te geven. Met de veilige en comfortabele slaapoplossingen is dit Nederlandse babymerk een succes voor alle ouders. De babyslaapzakken houden je kindje lekker warm waardoor het rustig kan slapen. Met een verscheidenheid aan kleuren en designs is er altijd een slaapzak dat past bij het karakter van jouw baby. Naast de slaapzakken heeft Little Company ook een ruim assortiment aan luiertassen, kinderwagen- en buggy-accessoires. Van vrolijk gestipte exemplaren tot stoere en strakke designs, voor elke papa of mama heeft Little Company een geschikte luiertas. Waar je ook bent, je hebt altijd alles wat je nodig hebt bij de hand. Leg je baby in de watten met de producten van Little Company.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x